Undian online The Star mengenai BEERsih telah dimanipulasi Kah kah kah ~ huluselangor.com

baru-baru juak pakatan pembangkang begitu berbangga dengan undian online di laman portal staronline , mereka mendakwa , 1% tidak bersetuju perhimpunan BERSIH diadakan pada 9 julai ini , namun yang menghairankan , pengundian tersebut meningkat kepada sejuta , berbeza dengan pengundian sebelum ini , tidak melebihi 30,000 . portal laman staronline telah mengesyaki ia telah dimanipulasi disini

Papagomo juga membuat ulasan yang sama , cybertroop pro pakatan pembangkang memanipulasi dengan menggodam laman tersebut . 1 alamat ip boleh mengundi ke dalam 1poll tersebut , nampak begitu menarik & dashyat sekali .

dibawah adalah sedutan di dalam artikel papagomo:

Malaysiakini pulak cukup pantas dalam mengambil jumlah pengundian tersebut walhalkan kalau di fikir secara Logik akal mana mungkin hanya 1% sahaja rakyat yang menolak Demo Bersih.

Malah The Star turut mengeluarkan kenyataan:

The Star Online.

1. Dalam masa kurang daripada satu hari, pengundian tersebut menarik lebih daripada satu juta undian yang menyebabkan pihak The Star Online mengesyaki bahawa keputusan sedang dimanipulasi. Sedangkan, pengundian terdahulu hanya menarik purata tidak lebih daripada 30,000 jawapan selama beberapa hari.

2. Jumlah pelawat unik ke The Star Online adalah kira-kira 400,000 setiap hari, maka ia menambah syak wasangka pihak The Star Online bahawa terdapat manipulasi.

3. Pemeriksaan awal log laman web menunjukkan kira-kira sejuta undian ke laman pengundian daripada hanya satu alamat IP.

4. Bertindak atas kepercayaan bahawa keputusan pengundian telah dicemari, pihak The Star Online telah membuat keputusan untuk menutup pengundian sebelum tengah hari Selasa.

PSST …… nak tipu agak-agak la noh … undian online pun mahu menipu pastu dok melalak nak BERSIHkan pilihanraya . dah menang 5 negeri pun masih lagi x berpuas hati ? puak pakatan pembangkang akan melakukan apa sahaja demi manusia bernama anwar ibrahim ..

source : staronlinepapagomo

 

HomeBERITAUndian online The Star mengenai BEERsih telah dimanipulasi Kah kah kah

Berkaitan

POPULAR