KEPIMPINAN 3 DAJAL #2 ~ huluselangor.com

Kepimpinan 3 serangkai Dajal yg terdiri drp ulamak suu’, fir’aun2 kecil dan cauvinis komunis yg super dupa ultra-kiasu akan hanya membawa padah dan kemudaratan yg dahsyat. Tidak akan ada amar ma’ruf dan nahi munkar tetapi yg ada adalah kebebesan mutlak tanpa batas yg melebihi norma-norma nilai akhlak2 baik dan murni.

Calon Barisan Nasional di P94 adalah warga Malaysia berketurunan India telah dicemuh dan diperlekehkan oleh kepimpinan 3 sernagkai Dajal ini. Mereka sendiri tidak mencalonkan mana-mana kaum India di P94 kerana mereka tidak berminat untuk memperjuangkan nasib kaum India, Mereka hanya mahu memperalatkan kaum India sahaja.

Lihat sahaja , di mana DAP dlm kempen PRK P94 ini? Kenapa mereka diam sahaja tidak turun padang. Ini kerana DAP hanya memperjuangkan nasib dan keuntungan kroni2 mereka sahaj dan bukan rakyat. Kaum Cina akan menjadi tertindas di bawah kepimpinan 3 serangkai Dajal ini.

Kesemua keburukan-keburukan dan kejahatan-kejahatan akan mekar subur di bawah kepimpinan 3 serangkai Dajal ini. Oleh itu, eloklah tolak saja PKR dan jgn mengundi utk PKR demi keselamatan, perpaduan dan kemakmuran rakyat jelata!

20100420-kepimpinan-dajalaf3cd-images

HomePOLITIKKEPIMPINAN 3 DAJAL #2

Berkaitan

POPULAR